Pilisjászfalui Somvirág Óvoda és Bölcsőde honlapja

ÓVODAI ÉS BÖLCSŐDEI BEIRATKOZÁS 2020/21. NEVELÉSI ÉVRE

Hirdetmény óvodai – bölcsődei beiratkozásról

„Az emberi erőforrások minisztere – a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020. (III. 11.) Korm. rendeletre figyelemmel –a 2020/2021. nevelési évre történő óvodai beiratkozások vonatkozásában egyedi eljárási szabályokat határozott meg.
Kérjük, hogy ezeket figyelmesen olvassák el és ennek megfelelően járjanak el.

A kötelező felvételi körzettel rendelkező Pilisjászfalui Somvirág Óvoda és Bölcsőde felvételi eljárása:
A beiratkozás időpontja: 2020.04.02-2020.04.30

1. A kötelező körzetet biztosító óvoda 2020.04.21.ig felveszi a felvételi körzetébe tartozó valamennyi olyan gyermeket, akik vonatkozásában nem érkezett hozzá jelzés arról, hogy másik óvoda felvette volna őket. Ebben az esetben a beiratkozáshoz szükséges iratok bemutatására a gyermek első óvodai nevelésének napján kerül majd sor.

2. Ha a szülő, törvényes képviselő (a továbbiakban együtt: szülő) nem a kötelező felvételt biztosító óvodába szeretné gyermekét beíratni, akkor erre irányuló szándékának bejelentését- a kötelező felvételt biztosító óvoda nevének és címének megjelölésével, elektronikus úton, telefonon vagy különösen indokolt esetben személyesen általa választott óvoda vezetője 2020.április 17-ig fogadja.

3. Abban az esetben, ha a kötelező felvételt biztosító óvoda a felvételi kötelezettségének teljesítését követően a szabad férőhelyei alapján további felvételi kérelmeket is teljesíteni tud, úgy a hozzá beérkezett, nem a felvételi körzetben élő gyermekek felvételére vonatkozó szülői szándéknyilatkozatok alapján folyamatosan, a veszélyhelyzet által megkövetelt egészségügyi szempontokra különös figyelemmel beiratkozási beosztást készít és erről az érintett szülőket haladéktalanul értesíti.
Az óvodai és a bölcsődei beiratkozáshoz a szándéknyilatkozat az alábbi linken letölthető! 

Óvodai beiratkozás esetén:

 Szándéknyilatkozat- felvételi kérelem óvodai beiratkozáshoz

Bölcsődei beiratkozás esetén:

Szándéknyilatkozat-felvételi kérelem bölcsődei beiratkozáshoz

A Bölcsődei beiratkozás időpontjai megegyeznek az óvodai beiratkozás időpontjával:
2020.04.02-2020.04.30

 

Bogárné Manhercz Katalin
Intézményvezető

Pilisjászfalu, 2020. 03. 27.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük